arriba
Luns, 17-Xuño-2019

 
bajar
 

 

Portada

Benvido á nosa WEB

Estamos a traballar nunha nova web, adaptativa, máis moderna e funcional, con máis contidos e servicios. Pedísmosche desculpas si atopas algún erro no proceso de cambio dende a web antiga; podes informarnos dos erros atopados mediante a nosa sección de contacto.

PROXECTO #CARTAIX
Campaña de difusión en redes sociais da Carta Europea de Información Xuvenil
Mércores, 5-Xuño-2019
Persoa de referencia: Roberto Fernández Cartón Alumnado participante: 1 Animación Sociocultural e Turística A Carta Europea Información xuvenil En 1993, a Asemblea Xeral de ERYICA adoptou a Carta Europea de Información Xuvenil. Que é un conxunto de principios e directrices profesionais para a información e asesoramento a mocidade. Os principios desta Carta están destinados a aplicar a todas as formas de traballo de información xeneralizada para a xuventude que pretenden garantir o dereito a ter acceso á información completa, fiable e actualiz... »
  • Martes, 4-Xuño-2019
    As ensinanzas de formación profesional conducentes á obtención dos títulos de técnico e de técnico superior están organizadas en ciclos formativos de grao medio e de grao superior, respectivamente Para realizar estudos nos centros docentes sostidos con fondos públicos é necesario, ademais de cumprir os requisitos de acceso, partici... »

  • Xoves, 30-Maio-2019
    Persoas de referencia: Xesús Fortes (xefe do departamento de Servizos) e Gisela Velo (coordinadora da biblioteca Eduardo Blanco Amor) Trátase dun proxecto en curso, no que vén traballando o departamento de Servizos, conxuntamente coa Biblioteca e a coordinación de Dinamización da Lingua Galega, dende o curso académico 2012-2013. Pr... »

  • Mércores, 22-Maio-2019
    Convocadas axudas económicas para o alumnado que realiza formación práctica en centros de traballo (FCT). Período de presentación de solicitudes: O primeiro prazo, entre o 22 de maio e o 21 de xuño (31 días naturais contados a partir do día seguinte ao da publicación da orde no DOG), para o alumnado de ciclos formativos que lle cor... »

  • Martes, 21-Maio-2019
    O CIFP Portovello recibiu un premio de innovación didáctica polo proxecto Smart Commerce: innovación dixital no comercio local presentado á convocatoria de premios para o desenvolvemento de proxectos de innovación tecnolóxica ou científica e proxectos de innovación didáctica no ámbito da formación profesional en centros públicos de... »
Romaría/celebración do día das Letras Galegas 2019
Xoves, 16-Maio-2019
Con motivo da celebración do día das Letras Galegas 2019, este ano adicado a Antonio Fraguas, celebrouse no noso centro unha romaría popular acompañada de música e xogos, e onde tanto o alumnado como o profesorado pudo disfrutar ademáis do petisco de media mañá. »

  • Venres, 10-Maio-2019
    O CIFP Portovello participou na FP Innova 2019 presentando a “Campaña de promoción do comercio local”, proxecto de innovación premiado no curso pasado, e que este ano presentamos como “É tempo de comercio local”. No noso stand na Cidade da Cultura, en Santiago de Compostela, amosamos un exemplo de esc... »

  • Martes, 23-Abril-2019
    O alumnado de 1 FB Básica de Servicios Comerciais e 1 Ciclo Medio de Actividades Comerciais visitamos a Rúa do Paseo o día 23 de abril, coincidindo co Día do Libro, para analizalas ferramentas, políticas e soportes de comunicación dos numerosos comercios da “milla de ouro” da nosa cidade, nunha acción formativa a que de... »

  • Martes, 9-Abril-2019
    Óscar Sánchez Gándara, responsable de relacións públicas e marketing do Centro Comercial e Ocio Pontevella falounos da historia do centro, a súa orixe, presente e futuro, así como das accións de comunicacións offline (tanto no interior do centro coma fora deste) e online. Destacou a importancia de coñecelos clientes, o enfoq... »

  • Venres, 15-Marzo-2019
    O alumnado de 2 curso de Servizos Comerciáis acudiu hoxe a unha ecovisita á Casa Grande de Xanceda, onde pudieron visualizar unha filosofía empresarial diferente baseada no produto ecolóxico como filosofía de calidade. »